Početna arrow O nama arrow Istorija
Istorija

Zgrada je od samog useljenja imala svoje predstavnike, a to su u periodu od 1974. - 1993. godine, bili sledeći predsednici Kućnog saveta:

1. Petrić Radosav

2. Lončar Milutin

3. Tošić Petar

4. Vićentijević Branka

5. Šuaib Šaban

6. Komarčević Jelena od 1989. - 1993.godine

Posle otkupa stanova i prelaska iz društvenog u privatno vlasništvo, promenjen je i naziv tela koje upravlja zgradom, pa je tako Kućni savet prerastao u Skupštinu stanara.

Predsednici Skupštine stanara bili su sledeći stanari:

1. Komarčević Jelena od 1993. - 1999.godine

2. Kovala Dragoljub od 1999. - 2003.godine

3. Đuričić Nenad od 2003. - 2006.godine

Svi navedeni predsednici su u svojim mandatima, a svako na svoj način, dali svoj pun doprinos kojim su postigli da je ova zgrada i ranije dosta dobro funkcionisala, a pritom imajući u vidu i sve loše okolnosti kroz koje se proteklih godina prolazilo.

U prilog ovoj tvrdnji je i činjenica da je u prethodnom periodu između ostalog u zgradi instaliran interfon, urađen je pomoćni prilaz za osobe sa invaliditetom, okrečeni su svi zajednički hodnici od prizemlja do zadnjeg sprata zgrade.

Na njihovom tadašnjem radu svi smo im i danas veoma zahvalni.

 Image

Neznam koje godine je nastala ova crno-bela fotografija ali verujem da je odmah po izgradnji zgrade s obzirom da oko solitera nema ni jednog drveta za razliku što je sada sasvim drugačije, što predstavlja takodje istoriju ovog solitera.